Andreas Wöhlk

Dagens BMXR kører i 2017 for Feldborg BMX og myocarebmxrace. Han har i kørt bmx i ca 13 år – de sidste 2-3 år som sin primære beskæftigelse. Hans navn er Andreas Wöhlk. Læs mere om ham her:

Andreas Wöhlk

Navn: Andreas Wöhlk
Klub: Feldborg (2017)
Alder: 02-04-1995 (21 år)
Klasse: Elite Men
Kører nr: 51
Evt. sponsor/team: myocarebmxrace
Kørt BMX siden: Startede omkring 8 år.

Cykel: Meybo
Bedste resultater: Danmarksmester 2015, Elite Men
Favoritbaner: Har ikke rigtig en favoritbane.
Hvorfor er BMX den fedeste sport? Det individuelle og farten samt adrenalinen
Hvad forventer du dig af 2017? 2017 bliver mest et udviklings år for mig, så jeg forventer at jeg forbedrer mig på alle punkter. Håber at jeg laver nogle gode resultater. Forventer at jeg er hurtigere og bedre end jeg var i 2016.

Har du et hemmeligt tip/trick/kneb du vil dele med os? Hvis man vil udvikle sig gælder det om at forbedre alle ting, det nytter ikke at du træner meget, hvis du ikke for den rigtig hvile og for det rigtig at spise. Der er så meget mere til BMX end bare at træne, hvis man vil blive den bedste.
Hvem er dit idol/idoler? Jeg ser meget op til Tom Brady (amerikansk fodbold), den viljestyrke han har og mindset. Det viser at hvis du har viljen til det og hvis du arbejder hårdere end de andre, kan du nå langt.
Hvem tror du kommer til at smadre de andre for vildt i år? Connor Fields / Joris Daudet 

Hvad laver du, når du ikke kører bmx? Har holdt 3 sabbatår, men jeg starter med at studere efter sommerferien. Så lige nu er det BMX på fuldtid.
Hvad er din livret? Spaghetti Bolognese.
Hvis du skulle vælge ét nummer i iTunes, der giver god energi til BMX-træningen, hvad skal det så være? The Game – Hustlin’ (Champions Anthem)


Husk forsikringen!

På grund af skiftet fra DMU til DCU er vi som bmx-kørere fra 1. januar 2017 ikke længere omfattet af en ulykkesforsikring via forbundet. Du skal derfor sikre dig, at du og/eller dit barn er godt dækket ind via din private ulykkesforsikring. BMXR.dk har lavet et samarbejde med Find Forsikring, så du kan få tre gode tilbud på ulykkesforsikringen. Det koster ikke noget at få disse tilbud og du er ikke forpligtet til at tage imod nogle af dem.


Andreas wøhlk5

Andreas wøhlk2

Andreas wøhlk6

Andreas wøhlk7

Andreas wohlk

Andreas wøhlk3