Emil Paulsen

Dagens BMXR er fra Tønder BMX, men kører over hele Danmark og i udlandet som elitekører på Team Kronjyllands Blik & VVS Race.

Emil Paulsen

Navn: Emil Svane Paulsen
Klub: Tønder BMX Klub
Alder: 20 (10-11.1996)
Klasse: Elite Men / Elite Men International
Kører nr: 175
Evt. sponsor/team: Kronjyllands Blik & VVS Race. Et stort tak, skal det lyde fra mig. Jeg glæder mig til at køre på teamet og se de mange andre vilde talenter, der er på det. 🙂
Kørt BMX siden: 2002. Mine forældre mente det var på tide med en holdbar cykel, efter som jeg havde ødelagt et par normale cykler, så de købte en BMX til mig. Derefter prøvede jeg banen i Tønder og lige siden har jeg kørt.

Cykel: Meybo, det har jeg kørt de sidste 4-5 år. Aldrig har jeg haft mere glæde, af at tage cyklen frem. Og ekstrem meget i år!
Bedste resultater: EM 2016 med en 8 dels finale, første år i International Elite Men. Nr. 2 til NM i 2015 (Elite Men). Og min EM Runde i Zolder, Belgien for nogle år siden, hvor jeg var millimeter fra en finaleplads (17-24). Og det resultat afgjorde også, jeg nu kører Elite. Hvor var det irriterende at køre så mange gange rundt på challenge banen, når det var de store hop og 8 m gaten, man gerne vil prøve kræfter med. 😉 Haha.
Favoritbaner: Verona, Italien / Zolder, Belgien. I Danmark er det Roskilde.
Hvorfor er BMX den fedeste sport? Adrenalinen i sig selv forklarer det hele. Jeg er “elendig” til hold sport, så jeg kan også godt lide at det er 100 % mit eget ansvar. Og elsker den er anderledes i forhold til håndbold, fodbold osv.
Hvad forventer du dig af 2017? En flydende overgang til DCU. Clean laps rundt omkring til løbene.

Har du et hemmeligt tip/trick/kneb du vil dele med os? Pres dig selv hver træning. Giv dig selv 100 % ellers er det spild af tid. Og vigtigst af alt, ha’ det sjovt med det!
Hvem er dit idol/idoler? Sam Willoughby, og det er han stadig efter hans uheld i Chula Vista. Endnu mere nu viser han, hvorfor han er MANDEN i denne sport. Hans dedikation og tilgang til tingene er ekseptionelt. Håber han kommer på benene igen. Ser tit hans video fra Papendal, hvor hans træner mener, han har været stædig på dagen. Så træneren selv vælger Gate 8 i semifinalen for ham og stadig vinder han. Og ikke kun semifinalen. Han vinder han også finalen. Det er vildt!

Se videoen her

NINET1 : EPISODE 3 from Corinne Walder on Vimeo.

Hvem tror du kommer til at smadre de andre for vildt i år? David Graf i udlandet. Jimmi Therkelsen i Danmark, en rigtig flink fyr og håber ham det bedste efter hans alt for vilde EM i 16′. 🙂

Hvad laver du, når du ikke kører bmx? Styrketræner og kører spurter. Når jeg har lagt alt det væk, er jeg livredder i Tønder. Jeg har også været heldig i 2016 at få lov til at træne andre klubber og træningslejre, hvilket jeg også håber i 2017.
Hvad er din livret? Boller i Karry.
Hvis du skulle vælge ét nummer i iTunes, der giver god energi til BMX-træningen, hvad skal det så være? Hvis den er på iTunes, så Sweet Disaster – DREAMERS. 🙂


Husk forsikringen!

På grund af skiftet fra DMU til DCU er vi som bmx-kørere fra 1. januar 2017 ikke længere omfattet af en ulykkesforsikring via forbundet. Du skal derfor sikre dig, at du og/eller dit barn er godt dækket ind via din private ulykkesforsikring. BMXR.dk har lavet et samarbejde med Find Forsikring, så du kan få tre gode tilbud på ulykkesforsikringen. Det koster ikke noget at få disse tilbud og du er ikke forpligtet til at tage imod nogle af dem.


emil paulsen