Henrik Jørgensen

Henrik Jørgensen har kørt bmx siden 1992 og har høstet mange medaljer og flotte placeringer. En skade holdt ham ude i mange år, men nu er han tilbage og kører for team Eurobike-Planett.

Henrik Jørgensen

Navn: Henrik Jørgensen
Klub: Tønder BMX Klub
Fødselsdag 17.08.86
Sponsor/team: Eurobike-Planett Denmark  
Kørt BMX siden: 1992

Cykel: DK professional cruiser, Box limited bremse, frempind og sadelklampe. Box rims. Promax nav. Box styr og håndtag. Promax krank og garniture. Shimano DX pedaler (gl. model)
Bedste resultater inden for bmx: 3 x DM, 3 x NM, EM nr. 9, mange euro rounds finaler.
Hvad er du mest stolt af at have opnået inden for BMX? Er stolt af mange ting. Både at have kørt EM, VM og vist Dannebrog frem i verden. Men også at have kørt på Eurobike i 2000. I dag at kunne give min viden til andre kørere. Og selvfølgelig at være del af det nye Eurobike-Planett Denmark.
Din favoritbane: Har ikke en favoritbane
Hvorfor er BMX den fedeste sport? Det er bare noget specielt at stå 8 mand på gaten. Og ramme det første sving først. Og selvfølgelig målstregen. Og så fællesskabet. Det er jo ens familie nr. 2.
Hvem tror du kommer til at smadre de andre for vildt i 2017? Jimmy Therkildsen. Men selvfølgelig også de andre på Eurobike-Planett 🙂

Hvad er din livret? Pølsemix
Har du et kæledyr? Tæller tigerdyret som bamse?
Hvad er din favorit øl? Heineken
Hvad synes du er sjovt at lave, når du ikke kører BMX? Se BMX. Træne andre børn der går op i BMX. Ellers bil og computerspil og venner og familie.
Hvad vidste vi ikke om dig før nu? Der er nok ikke mange, der ved, at jeg har kørt BMX før i tiden og blev skadet som juniorkører til Euro rounds og desværre måtte sætte cyklen på hylden.
Hvem vil du gerne bruge en søndag sammen med? Min familie, venner og bmx’erne.

henrik jørgensen