Lucas Jørgensen


Denne BMXR profil præsenteres i samarbejde med All In Racing


Lucas Jørgensen fra Sorø BMX vil fremad. Hans mål for 2017 er at blive både dansk og nordisk mester, så der skal fuld pedal på, hvis han skal nå målsætningerne i denne sæson!

Lucas Jørgensen

Navn: Lucas Jørgensen
Klub: Sorø Bmx Klub
Fødselsdag: 28.01.2001
Klasse i 2017: Jeg skal nok køre 17+
Kører nr: Jeg regner med at køre med nummer 2, men jeg ved det ikke helt endnu
Evt. sponsor/team: Jeg kører for Team Jørgensen, hvor der kun er mig – det er mit eget Team.
Kørt BMX siden: Jeg mener, at jeg ca har kørt 6 år, men jeg kan ikke helt huske det.

Cykel: I 2017 kommer jeg til at køre på en ICE cykel.
Bedste resultater: Det er nok, da jeg blev Danmarksmester i 2015, og da jeg blev 3 til Nordisk Mesterskab i 2014.
Favoritbaner: Den bane jeg bedst kan lide, det er helt klart Veronas bane i Italien. Den er fedt lavet, og så synes jeg, den passer lige til mig.
Hvorfor er BMX den fedeste sport? Det er det fordi, at det er sådan en ekstremsport, hvor man får sådan et stort adrenalin kick, og det gør, at det er så sjovt. Og så bare det, at man kan hoppe rundt og lege på banen, som man vil. Desuden synes jeg også, det er fedt, fordi man kører kun for sig selv, og hvis man laver fejl, jamen så er det ens egen skyld.

Hvad forventer du dig af 2017? At jeg bliver Danmarksmester igen, og jeg bliver 1 til Nordisk Mesterskab 🙂 🙂
Har du et hemmeligt tip/trick/kneb du vil dele med os? At man altid skal holde på, og hvis man føler, at man ikke er god, jamen så skal man bare tænke tilbage på alt det gode, man har opnået.
Hvem er dit idol? Det må nok være Jimmi Therkelsen eller Theis Nordkvis. De har inspireret mig meget, og de har lært mig mange ting inden for bmx’en. Theis har lært mig alt, for han er min gamle træner, og han har mig lært alle de ting, som jeg kan i dag, sammen med Oliver.

Hvad laver du, når du ikke kører bmx? Så styrketræner jeg 4-5 gange om ugen, for at holde min træning ved lige.
Hvad er din livret? Altså jeg er sådan en dreng, som ikke har nogle livret, for jeg kan lide alt mad. Så der er ikke noget, som er min livret som sådan, bare jeg får noget mad, jamen så er jeg glad.
Hvilken musik/band kan du godt lide? Altså når jeg træner, hører jeg meget gammel rock – f.eks. eye of the tiger, for det giver mig sådan et kick, som gør, at jeg kan give lidt mere. Ellers når jeg bare er i skole, eller når jeg bare går derhjemme, så hører jeg bare pop, rap, eller hvad der nu ellers kører i radioen

Hvilket udstyr/cykel/hjelm eller lign drømmer du lige nu om? Det er de der G-Forum beskyttere, og det kunne jeg godt tænke mig noget nyt af, for dem jeg har nu, de er pænt ødelagte.

Tak til vores profilsponsor!

All In Racing er en af landets førende forhandlere af udstyr til cross og BMX. I Ikast driver den tidligere cross og BMX-kører Jackie Jensen forretning og værksted, hvor du både kan få repareret cyklen, købe reservedele og udstyr eller få bygget din drømmecykel. Læs mere om All In Racing her 3cec85_ad449ea368774e578523a69986dbad16
www.allinracing.dk


Billeder af Lucas Jørgensen

lucas jørgensen profilbillede

 

Lucas jørgensen 3

 

lucas jørgensen profilbillede 2