Mathias Lund Kristensen


Denne BMXR profil præsenteres i samarbejde med All In Racing


Mathias Lund Kristensen fra Østjysk kører i år med hos de hurtige drenge i Elite Men. Han kører i 2017 på Haros fabriksteam.

Mathias Lund Kristensen 

Navn: Mathias Lund Kristensen
Klub: Østjysk BMX klub
Fødselsdag: 10.02.1996
Klasse i 2017: Internationalt: 17/24 – I Danmark: Elite Men.
Kører nr: W16
Evt. sponsor/team: Haro Factory Team Denmark
Kørt BMX siden: 2003 (fra han var 6 år)

Cykel: Haro Carbon Citizen Stel, Cliq Krank & forgaffel, Onyx nav.
Bedste resultater: Nr. 6 til EM i Verona 2016, 3 x Danmarksmester.
Favoritbaner: Jeg har ikke nogen decideret favoritbane, men jeg er til baner med fart og store hop!
Hvorfor er BMX den fedeste sport? BMX er den fedeste sport fordi, at man står på egne ben, der er ikke nogen der bestemmer over en. Derudover er der et sammenhold ud over det sædvanlige, på banen er man sig selv, men udenfor banen er man sammen om det vi alle godt kan lide, BMX.

Hvad forventer du dig af 2017? Jeg forventer at 2017 bliver et godt år, med en masse udfordringer og oplevelser i vente, i samarbejde med en masse gode folk.
Har du et hemmeligt tip/trick/kneb du vil dele med os? Bliv ved med det i gør, og hav det sjovt med det!
Hvem er dit idol? Jeg har ikke noget specielt idol som jeg ser ekstra meget op til, men jeg bliver inspireret af mange, og det kan være alt lige fra elitesports udøvere, folk jeg ser i fjernsynet og til personer, som jeg møder i min hverdag.

Hvad laver du, når du ikke kører bmx? For tiden når jeg ikke kører BMX studerer og arbejder jeg, og så træner jeg en del uden for banen også. Derudover nyder jeg bare livet med de nærmeste.
Hvad er din livret? Jeg nyder, at spise stort set alt hvad der bliver serveret!
Hvilken musik/band kan du godt lide? Min musik smag er meget svingene, og genren kan skifte fra dag til dag, men varmer jeg op til et stort løb, kan jeg godt lide at høre noget som får motivationen i top.
Hvilket udstyr/cykel/hjelm eller lign drømmer du lige nu om? Jeg skiftede i år til en Haro Citizen Carbon cykel, som jeg har været meget positivt overrasket over, og som uden tvivl er den cykel, jeg har befundet mig bedst på.

Tak til vores profilsponsor!

All In Racing er en af landets førende forhandlere af udstyr til cross og BMX. I Ikast driver den tidligere cross og BMX-kører Jackie Jensen forretning og værksted, hvor du både kan få repareret cyklen, købe reservedele og udstyr eller få bygget din drømmecykel. Læs mere om All In Racing her 3cec85_ad449ea368774e578523a69986dbad16
www.allinracing.dk


Billeder af Mathias Lund Kristensen

mathias lund kristensen profilbillede