Sarah Thorhauge


Denne BMXR profil præsenteres i samarbejde med All In Racing


Hun blev hurtigt træt af bare at “sidde og glo” på sin bror køre bmx. Så hun besluttede sig for selv at sætte sig op på cyklen, og siden har hun været bidt af sporten. Mød Hadsund-kører Sarah Thorhauge her.

Sarah Thorhauge

Navn: Sarah Thorhauge
Klub: Dragon BMX, Hadsund.
Fødselsdag: 21.08.1997
Klasse i 2017: Til de danske løb stiller jeg op i National Women og internationalt Women 17 years and over.
Kører nr: Nationalt kører jeg med nr. 30, og internationalt nr. 700.
Evt. sponsor/team: Jeg kører i år for Team All In Tutmor Racing, hvor jeg derudover har personlige sponsorer såsom Dansk Materiel Service og Rebild Blik.
Kørt BMX siden: 2008, dog med nogle pauser fra sporten.
Cykel: Meybo, 2017 model.
Bedste resultater: Mine bedste resultater er:
– EM 2011, 4. plads i piger 13-14 år.
– EM 2014, 4. Plads i Cruiser Women 17-29.
– 2 x Danmarksmester
– 3 x Nordisk Mester
– 2 x 2. plads til Nordisk og DM.
Min bedste oplevelse i BMX-sporten har været DM på hjemmebane i 2015.

Favoritbaner: Ängelholm og Kampen. Jeg er helt vild med deres bredde og mange muligheder.
Hvordan kom du i gang/opdagede sporten? Min far har altid været en stor del af BMX-sporten, og har i hans ungdom brugt rigtig meget tid på sporten. Sidenhen har han fået glæden og lysten givet videre til min bror og jeg. Jeg husker tydeligt, at jeg til et løb min lillebror deltog i, siger til min mor ”Hvis jeg alligevel skal sidde her og glo, kan jeg ligeså godt cykle.” Siden da har jeg været bidt at sporten.
Hvorfor er BMX den fedeste sport? BMX er for mig den fedeste sport, da den på tværs af aldre er med til at skabe nye venskaber, ikke blot nationalt men også internationalt. Derudover er det en fed sport, da det ikke er noget ”alle går til”, og man kan lidt selv bestemme hvor meget tid og energi man vil bruge på sporten, da den er individuel.
Hvem er dit idol? Jeg har ikke et bestemt idol, men jeg bliver fascineret af personer der gør en forskel for andre, og finder glæden i det de laver, hvad end det er på eliteplan eller motionsplan. Samtidig beundrer jeg de personer, som er ligeglade med hvad andre tænker, om det de laver, og blot følger deres egen intuition.

Hvad glæder du dig mest til i 2017? Jeg håber på, at 2017 bliver et år for mig, hvor jeg kan få udviklet på flere parametre. Jeg forventer dermed at forbedre mig på nogle forskellige punkter, samtidig med jeg har det sjovt. Glæden ved sporten betyder meget for mig.
Hvad laver du, når du ikke kører bmx? Når jeg ikke sidder på cyklen, studerer jeg på gymnasiet og arbejder. Derudover træner jeg en del uden for banen. Jeg nyder at bruge tiden med de nærmeste, når den ikke står på træning.
Hvad er din livret? Jeg spiser stort set alt, hvad der bliver serveret. Lidt madglad er man vel 😉
Hvilken musik/band kan du godt lide? Min musiksmag er meget blandet, og jeg hører stort set alle former for musik. Når jeg træner eller varmer op til løb, nyder jeg at høre noget musik der får motivationen i top, specielt Volbeat.


Tak til vores profilsponsor!

All In Racing er en af landets førende forhandlere af udstyr til cross og BMX. I Ikast driver den tidligere cross og BMX-kører Jackie Jensen forretning og værksted, hvor du både kan få repareret cyklen, købe reservedele og udstyr eller få bygget din drømmecykel. Læs mere om All In Racing her 3cec85_ad449ea368774e578523a69986dbad16
www.allinracing.dk


Billeder af Sarah Thorhauge

sarah Thorhauge 3

Sarah Thorhauge 2

sarah thorhauge1