Toms Riekstins

Toms Riekstins har de sidste par år markeret sig som en af landets hurtigste BMX’ere. Han er underholdende at se på, og er ikke bange for at tage chancer og køre til grænsen. Derfor er han også en spændende kører at se på for publikum, der med hjertet oppe i halsen flere gange i 2016 var vidne til nogle drabelige styrt fra Toms’ side. Heldigvis er Toms en hård negl og er ofte tilbage på gaten igen så snart den værste styrtblødning er stoppet. Toms har i flere år kørt for Varde BMX, men pga flytning kører han i 2017 for Bjerringbro BMX Klub.

Toms Riekstins

Navn: Toms Renars Riekstins
Klub: I år bliver det Bjerringbro BMX klub (gammel Varde kører)
Fødselsdag: 28.02.1996
Kørenummer: 128
Team: All in Tutmor racing
Kørt BMX siden: 2008. Ikke så mange år i forhold til mine konkurrenter.

Cykel: Staats Pro XXXL
Bedste resultater: 2. plads til EM afdeling i Italien, 2 plads til DM, LP vinder og Jysk mester.
Hvad er du mest stolt af at have opnået inden for BMX: Hmm, det svært at svare på uden at være for meget, men det er nok det, at nogle små børn ser op til en og folk er begyndt at lægge mere mærke til, når jeg kører på banen.
Favorit bane: Varde og København SX
Hvorfor er BMX den fedeste sport: Man kan få mange venner pga sporten, og det stress, spænding og nervøsitet man får inden gaten falder, for man ved ikke, hvad der kan komme til at ske.

Hvem kommer til at smadre de andre for vildt i år: Den er svær, men satser på Jimmy Therkildsen får en god og hurtig sæson og fornemmer lidt at Maris Strombergs får top resultater i år.
Livret: Mit livret er varme pølsehorn med ketchup og kold Redbull lige fra morgenen af.
Favorit øl: Kold Heineken, helt klart ;-D
Nå jeg ikke kører BMX så: Er jeg sammen med kæreste, min lille dreng eller kan findes i fitnesscenter.

toms riekstins